Δευτέρα, Μαΐου 23, 2016

Το πάγωμα του ….πάγου!



 Ισοδύναμα , λέει , είχε ζητήσει ο πρωθυπουργός για να αποφευχθεί το προβλεπόμενο πάγωμα των ειδικών μισθολογίων για ένστολους, δικαστικούς και γιατρούς.
·         Μάλιστα κάλεσε και σύσκεψη στο Μαξίμου με  παρόντες τους Πάνο Καμμένο, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Νίκο Παρασκευόπουλο, Θοδωρή Δρίτσα, Νίκο Τόσκα, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο από τους οποίους και ζήτησε να καταθέσουν προτάσεις ισοδυνάμων μέτρων ανά υπουργείο, έναντι του παγώματος των αντίστοιχων ειδικών μισθολογίων.
·         Ο πρωθυπουργός το ζήτησε, καθώς στο μεσοδιάστημα μεταξύ κατάθεσης του νομοσχεδίου και ψήφισής του χθες Κυριακή 22-5-16, ο εκ των συγκυβερνώντων  Καππαδόκης, κ.Π.Καμμένος, δια του βουλευτή εξαδέλφου κ. Δημ. Καμμένου, είχε δηλώσει ότι οι ΑΝΕΛ θα θέσουν βέτο για το πάγωμα.
·         Πλην ισοδύναμα, δεν ευρέθησαν. Κατόπιν τούτου, υπήρξε μία «νομοτεχνική διόρθωση», που υπογράφουν ένα κάρο υπουργοί, η οποία λέει ότι αν μέχρι το τέλος του έτους βρεθούν ισοδύναμα τότε η διάταξη παγώματος δεν θα εφαρμοστεί! Έτσι όλα «τακτοποιούνται».
·          Και το «βέτο» των ΑΝΕΛ ισχύει. Διότι οι άνθρωποι δεν είχαν εξηγήσει τι εννοούν με το βέτο.  Η Πυθία των Δελφών τόχει κλείσει το μαγαζάκι εδώ και αιώνες καθώς « απέσβετο και  το λάλον ύδωρ»!!
·         Όσο για την «υποσχετική» παγώματος  του πάγου στα ειδικά μισθολόγια  από τους υπουργούς  και την  συγκυβέρνηση συνολικά …
·         Τί τα θες, τί τα γυρεύεις. Τόσες άλλες «υποσχετικές» χωρίς αντίκρισμα έχουν δώσει,
εδώ θα κολλήσουν, τώρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου