Τρίτη, Σεπτεμβρίου 06, 2016

“Αψίδα”, cooking show και σκουπίδια



                             



 Ο Αγροτικός Αύγουστος μπορεί να τελείωσε όμως τα  αρνητικά  σχόλια εξακολουθούν να απασχολούν τους δημότες στα κοινωνικά δίκτυα. Τρία ακόμα τελευταία αλλά σημαντικά μείον επισημαίνουμε σήμερα ώστε μα ληφθούν υπ όψη στο μέλλον:                         
·         1.Αλγεινή εντύπωση και σχόλια (και μεταξύ των συνδιοργανωτών) προκάλεσε το γεγονός ότι η υποτιθέμενη «είσοδος» της έκθεσης στην Χατζημιχάλη Γιάνναρη, ήταν μια φωτεινή «αψίδα» χωρίς καμιά αναφορά. Π.χ.  μια φωτεινή επιγραφή «Αγροτικός Αύγουστος 2016». Τίποτα. Στην είσοδο δε, δεξιά και αριστερά, θα μπορούσαν να παραταχθούν οι Κρητικοί και Κρητικές, τουλάχιστον κατά την διάρκεια των χαιρετισμών. Αντί να αποτελούν «ταμπλό βιβάν» των επισήμων. Το κενό της εισόδου συμπλήρωναν οι συμπαθείς κατοικοεδρεύοντες αλλοδαποί.(φωτο)
·         2.Οι οποίοι –όπως και πολλοί ντόπιοι άλλωστε –περίμεναν πώς και πώς και το δρώμενο cooking show της λέσχης αρχιμαγείρων Κρήτης. Προγραμματισμένο τόσο  στα εγκαίνια της Παρασκευής όσο και την Κυριακή. Αμφότερα, χωρίς καμιά ενημέρωση, ακυρώθηκαν. Οι άνθρωποι πάντως της λέσχης πήγαν στα εγκαίνια. Αλλά αποχώρησαν άπρακτοι. Διότι, σύμφωνα με  δημοσιογραφικές πληροφορίες, δεν τους παρασχέθηκαν  από τον δήμο Χανίων οι συμφωνημένες υποδομές για να μπορέσουν να δημιουργήσουν.
·         3. Ημέρα εγκαινίων (αλλά και καθημερινά): δεν θα  έπρεπε να υπάρχει πρόνοια  άμεσης αποκομιδής των σκουπιδιών που βρίσκονταν εδώ κι εκεί στην πλατεία σε σωρούς; (φωτο).
Ν.Σ.Κ.


XN 

http://www.haniotika-nea.gr/apsida-cooking-show-ke-skoupidia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου