Δευτέρα, Μαΐου 21, 2018

Κρίμα




«Αν ούτε αυτό το «καμπανάκι» δεν αξιολογηθεί σωστά, οι εξελίξεις –φοβόμαστε-θα είναι πρωτόγνωρες» έγραφα μόλις σήμερα το πρωί αναφερόμενη στην –σωστή – παραίτηση του αντιδημάρχου κ. Μιχάλη Βλαχάκη.
·         Η αντιδήμαρχος κυρία Περράκη είχε ήδη κάνει μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο προσωποβιβλίο στην οποία άφηνε αιχμές  και ανέμενε  αξιολόγηση της παραίτησης Βλαχάκη. Τελείωνε δε με ένα «αλλιώς»…
·          Στην συνέχεια σήμερα το πρωί παραιτήθηκε και αυτή. Εκ των πραγμάτων και του άνετου τρόπου με τον οποίο έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις των δυο στενών συνεργών του από τον δήμαρχο Χανίων φαίνεται ότι το «καμπανάκι» δεν αξιολογήθηκε σωστά.
·         Δεν κλήθηκε καν η δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας (ποια ομάδα θα αναρωτηθούν πολλοί) να  συσκεφθεί. Να αξιολογήσει τα δεδομένα. Μόνος του αποφάσισε ο δήμαρχος.
·         Μια δεύτερη παραίτηση αντιδημάρχου –που κάτι πρέπει να ξέρει-  μέσα σε τρεις μέρες  και μετά   από όσα έχουν προηγηθεί  είναι πάρα πολύ.
·         Και δεν θυμόμαστε ποτέ να έχουν υπάρξει τέτοιες μαζικές πλέον παραιτήσεις, ανεξαρτητοποιήσεις και διαφοροποιήσεις στην πλειοψηφία του δήμου Χανίων.
·         Δυστυχώς δικαιωθήκαμε.Καθώς εδώ και καιρό η δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας (;;) είναι καζάνι που βράζει.
·         Κρίμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου