Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2017

Γιατί δεν τό’ λεγες τόσο καιρό Βαρβάρα;





Χθες βράδυ, η αγαπητή μας αντιδήμαρχος πολιτισμού τοποθετήθηκε στο θέμα του ΔΗΠΕ.ΘΕΚ. Άλλωστε μπορεί η κυρία Περράκη να μην είναι στο Διοικητικό συμβούλιο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ αλλά ως αντιδήμαρχος πολιτισμού είναι ουσιαστικά υπεύθυνη και εκείνη που εισηγείται θέματα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ. Εκτιμούμε ότι έκανε μια σωστή συνολικά τοποθέτηση.
·         Η καταληκτική της τοποθέτηση η οποία έχει και σημασία, είναι προφανές ότι πρέπει να τηρηθεί πάραυτα. Γιατί; Επειδή ο δήμος Χανίων, ως μεγαλομέτοχος είναι αυτός που στηρίζει ουσιαστικά το θέατρο με 120.000 ευρώ και διορίζει το Δ.Σ. Και άρα το Δημοτικό Συμβούλιο είναι αρμοδιότατο να αποφασίσει. 
Είναι λυπηρό ότι ο δήμαρχος Χανίων αρχικά δήλωσε …περίπου Πιλάτος. Διότι, είπε, ότι δεν κατάλαβε γιατί ήρθε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
·         Είπε, λοιπόν, η κυρία Περράκη ότι αν δεν υπάρξει άμεσα καλλιτεχνικός δ/ντής το θέατρο θα πάει ένα χρόνο πίσω. Εδώ, λοιπόν, παίζει ρόλο η δική μας στάση. Το θέατρο οφείλει, μέχρι την ανάδειξη καλλιτεχνικού δ/ντή να έχει καλλιτεχνικό υπεύθυνο!
·         Αφερίμ, κυρία αντιδήμαρχε! Γιατί δεν το’ λεγες από την αρχή-μετά την δημόσια ανακοίνωση της παράταξης του κ. Σαρρή- ώστε να αποφευχθεί ο διασυρμός του θεάτρου, που καυτηρίασες κι εσύ;
·         Για να δούμε. Κατ’ εξοχήν αρμοδία πολιτισμού είναι η κυρία Περράκη. Έχει ουσιαστικό ή διακοσμητικό λόγο στον πολιτισμό και επομένως στο θέατρο;


http://www.haniotika-nea.gr/giati-den-to-leges-toso-kero-varvara/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου