Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2011

Θ ανοίξει το Πολυτεχνείο Κρήτης ;

Με μία λιτή , ξεκάθαρη αλλά και προειδοποιητική αποψινή ανακοίνωσή του(την έλαβα μόλις στο E-mail μου) ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Γιάννης Φίλης, ξεκαθαρίζει ότι για να μην χαθεί η εξεταστική και το εξάμηνο, πρέπει να περατωθεί η κατάληψη.


Πρόκειται για μια ανακοίνωση που –εναγωνίως- ζητούσαν φοιτητές, γονείς, αλλά και καθηγητές προκειμένου να γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι με εξεταστική και εξάμηνο. Την επόμενη Τρίτη ,επομένως, στην νέα Γενική Συνέλευση των φοιτητικών συλλόγων θα κριθούν και τα δύο. Αντέχουν φοιτητές και γονείς να χαθούν;

Αλλωστε, έχουν πλέον σταματήσει οι καταλήψεις στα περισσότερα Πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.

Η ανακοίνωση



Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις στην ανώτατη παιδεία και έχει εκφράσει τις θέσεις της ξεκάθαρα μέσα από τις αποφάσεις της Συνόδου των Πρυτάνεων.

Η Πρυτανεία πιστεύει ότι υπάρχει ακόμη χρόνος για να περατωθούν οι εξετάσεις και να ξεκινήσει το χειμερινό εξάμηνο. Οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν από την Σύγκλητο. Για να συνέλθει η Σύγκλητος πρέπει ν’ ανοίξει το Ίδρυμα πλήρως και άμεσα. Η Πρυτανεία καλεί όλες τις πλευρές να δείξουν αυτοσυγκράτηση ώστε το Πολυτεχνείο, οι φοιτητές και οι οικογένειές τους να μην υποστούν αρνητικές συνέπειες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου