Τρίτη, Απριλίου 12, 2011

Μια μαντινάδα θα σου πω απάνω στο ..λεμόνι

Αυτήν ώρα στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων συζήτηση για τον ισολογισμό βάσει της έκθεσης των ορκωτών λογιστών για τα οικονομικά των 7 δήμων που συνενώθηκαν και του νυν Καλλικρατικού δήμου Χανίων.

-----

Σχεδόν, όλοι οι δήμοι χωρίς προβλήματα. Το πρόβλημα εντοπίζεται τελικά στον δήμο Χανίων, ειπώθηκε. Άσπιλος και ο δήμος Σούδας, όπως αναγνώρισε τίμια και ο αντιδήμαρχος κ. Κ. Πρωτοπαδάκης, λέγοντας ότι υπήρχε άλλη εικόνα τον Φεβρουάριο που είχαν μιλήσει για ελλείμματα στον δήμο σε συνέντευξη τύπου με τον δήμαρχο κ. Σκουλάκη.

-------------------

Διαχειρίσιμη η κατάσταση διαπιστώνει η αντιπολίτευση Γρ. Αρχοντάκη και Τ. Βάμβουκα ψηφίζοντας τον ισολογισμό των ..αριθμών. Άρα δεν υπάρχει λόγος να πάθει κατάθλιψη ο δήμαρχος( όπως είπε στο ΜΕΓΚΑ) λόγω χρεών που βρίσκουν οι ορκωτοί λογιστές. Ο κ. Κ.Βιρβιδάκης αποχώρησε καταγγέλλων και ο κ.Ν. Παπαντωνάκης καταψήφισε.

--------------

Τον λόγο πήρε και ο πρώην δήμαρχος Σούδας κ. Γιάννης Περράκης ο οποίος , τον Φεβρουάριο, είχε θιγεί και αντιδράσει για τις ανακοινώσεις ελλειμμάτων στο δήμο του σε συνέντευξη τύπου πριν την …«ετυμηγορία» των ορκωτών λογιστών. Και στο τέλος της τοποθέτησής του σχετικά με τα οικονομικά –δικαιωμένος πλέον από τους ορκωτούς λογιστές- απευθυνόμενος στον κ. Σκουλάκη του είπε την εξής μαντινάδα:

Στον πεζοπόρο να μιλάς όταν καβαλικέψεις/για να σε χαιρετά κι αυτός όταν θα ξεπεζέψεις.

Πού κολλάει ;

Πεζός και καβαλάρης Γεωργαλίδικου αλόγου από τοhttp://eletg.wordpress.com/tag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου