Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018

Και τότε και τώρα








Γράφει σήμερα στα σχόλια των Χ.Ν. ο Παρασκευάς Περάκης


"Αιχμές κατά αρθρογράφων που σήμερα εκφράζουν ενστάσεις για το “Μαρκοπούλου” αλλά παλαιότερα δεν αντιδρούσαν για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του στρατοπέδου, αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων.
Μπορεί να ’χει δίκιο, αλλά είναι σίγουροι εκεί στη Νεάρχου ότι θέλουν να ανοίξουν το ζήτημα «τι γράφαμε παλιά – τι λέμε τώρα»;


• Έχει δίκιο ο Παρασκευάς. Καλύτερα να μην αναφέρονται στο τι έλεγε και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και οι νυν βουλευτές Χανίων για πολλά τοπικά θέματα.
Αλλά και για την παραχώρηση του στρατοπέδου Μαρκοπούλου ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ. Και καλώς το έλεγε τότε.
• Κατ αρχάς είπα να το αγνοήσω. Τουλάχιστον από τις στήλες των Χανιώτικων Νέων. Μια και μια απλή αναδρομή σχολιασμένων ρεπορτάζ αλλά και πολλών μόνιμων στηλών των Χ.ν. (όπως το ΠΕΡΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ) της εποχής εκείνης αποδεικνύουν ότι ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα χωρίς να αναφέρουν ονόματα.
• Ο ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ αρθρογραφούσε και τότε. Και μάλιστα με πολύ περισσότερα και πολύ πιο αιχμηρά άρθρα για όσους δεν συμφωνούσαν στο αίτημα των πολιτών αλλά και του νομαρχιακού συμβουλίου..Και θα συνεχίσει να το κάνει για όσο μπορεί και όσα θέματα τον ...τσαγλούν.
Ευτυχώς τα γραπτά μένουν



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου