Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017

Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται








Λέει το κείμενο Θεοτοκά που μπήκε θέμα στις φετινές πανελλήνιες:
«Ένας άξιος μαραγκός που κατέχει καλά τη δουλειά του και πιστεύει σ’ αυτήν είναι πολύ πιο ολοκληρωμένος και αξιοσέβαστος άνθρωπος από έναν κούφο πρύτανη ή έναν κακό πρωθυπουργό».
·         Στο κείμενο που εδόθη στους υποψηφίους, το «έναν κούφο πρύτανη ή έναν κακό πρωθυπουργό» το άλλαξαν σε «έναν κακό επιστήμονα».
·         Κακός χαμός σε ΜΜΕ και κοινωνικά δίκτυα.
·         Διότι ως γνωστόν  «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται».                              
·         Επιχειρώντας δε να αντικρούσει το σάλο που έχει προκληθεί το υπουργείο παιδείας απάντησε ότι πολλά κείμενα διασκευάζονται.
·         Τότε ποιός ο λόγος να επικαλεστούν κείμενο του Θεοτοκά για να...αφορίσουν (όπως συστηματικά κάνουν με την αριστεία) άλλη μια φορά την επιστήμη και τους επιστήμονες ως ...περίπου αχρείαστους; 
·         Προφανώς, χρειάζονται μεν τα κείμενα κύρους αλλά δεν αντέχουν τους συνειρμούς που  θεωρούν …βέβαιο ότι θα γίνουν με την σημερινή πολιτική κατάσταση. Και τα πετσοκόβουν.
·         Διότι είναι φανερό στους διαθέτοντες κοινό νου, ότι όλη η σημερινή ηγετική κυβερνητική πυραμίδα γνωρίζει μεν πώς κρίνεται η κορυφή της, αποτάσσεται δε τον …σατανά των συνειρμών.
·          Και απαντά με 

προφάσεις εν ..συμπλεγματικές αμαρτίες




http://www.haniotika-nea.gr/opios-echi-ti-miga-migiazete/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου