Σάββατο, Ιουνίου 16, 2012

Εθνική Ελλάδος



Στις εκλογές της 6ης Μαΐου ψηφίσαμε με τον φόβο  «Μπρος γκρεμνός και πίσω ρέμα».
 Ε, τώρα ξαναψηφίζουμε με τον φόβο... «Μπρός ρέμα και πίσω γκρεμνός»!
Αλήθεια όλοι αυτοί οι πατριώτες των κομμάτων που διεκδικούν την ψήφο μας, και ειδικά οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ , δεν μπορούν να βάλουν νερό στο κομματικό κρασί τους για να σχηματιστεί μια εθνική Ελλάδος να πάει να διαπραγματευτεί με την Ευρώπη;
 Με την σιγουριά (ναι, τότε θα είμαστε σίγουροι) ότι θα κερδίσει το καλύτερο για τον λαό και τον τόπο.
 Και λέω ειδικά οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, επειδή  τούτες τις τελευταίες ημέρες , ακόμα και η Ν.Δ, έκανε πίσω και μιλά για κυβέρνηση εθνικής Σωτηρίας.
 Μια εθνική Ελλάδος είπε χθες σε τηλεοπτικό παράθυρο ο κ. Χατζηδάκης. Συναινούντων του κ. Μπίστη της ΔΗ.ΜΑΡ , του κ. Σκανδαλίδη του ΠΑΣΟΚ. Διαφωνούντος και πάλι (όπως και στις ομιλίες των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ άλλωστε) του κ. Μηλιού.
 Διότι λέει δεν μπορεί να «πατά σε δυο βάρκες». Διότι αυτοί έφεραν την χώρα εδώ (περυσινά ξυνά σταφύλια σε σχέση με το ΤΩΡΙΝΟ πρόβλημα) και δεν μπορούν να συνεργαστούν με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.
 Διότι το πρόγραμμά τους δεν συμφωνεί. 
Μα, όταν λένε ότι συμφωνούν στην βάση να παραμείνει η χώρα στην ευρωζώνη και να επαναδιαπραγματευτούν το μνημόνιο, γιατί δεν μπορούν να συμφωνήσουν για μια εθνική  κυβέρνηση Ελλάδος ΣΗΜΕΡΑ, με προοπτική να βγει η χώρα σε 3 χρόνια από την μεγάλη κρίση ;
Είναι φανερό. Επειδή δεν τους συμφέρει κομματικά. 
Επειδή τώρα θεωρούν ότι έχουν ..αφιονίσει κάποιους και  ότι τώρα (ή σε 2-3 μήνες) είναι η δική τους (προσωπική και κομματική ευκαιρία-με αυτή την σειρά που γράφεται) να γλείψουν το μέλι της εξουσίας.
  
Μας θεωρούν τόσο αφελείς; 
 Θα δείξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου