Κυριακή, Ιουνίου 21, 2015

Λάβρες μας, γενικώς !



       



Το σκυλάκι της φάρμας των ζώων της στήλης διάβασε ότι με σημερινό άρθρο του (Κυριακή 21-6-15) σε γερμανική εφημερίδα ο υπουργός μας επί των Οικονομικών κ.Γ. Βαρουφάκης δηλώνει ότι το μπαλάκι για έντιμη συμφωνία είναι πλέον στην Μέρκελ. 
·         Κατατρομαγμένος  και με την γλώσσα έξω μας ρώτησε:
-Ηταν  ανάγκη να  βγει πάλι στην δημοσιά της Ευρώπης ο κ. Γιάνης;  Δεν έφτανε το
κακό με τις απανωτές  του συνεντεύξεις, μέχρι τώρα; 

·         Ποιόν άλλον ωφέλησαν , εκτός από τον ίδιο; Ώστε να προωθεί επικοινωνιακά τον εαυτό του , ως περσόνα του σταρ σύστεμ οικονομολόγων και (με αυτό το πλευρό να κοιμάται) πολιτικών ;
·         Αφού είναι φανερό ότι δεν τους φοβίζει. Τους εκνευρίζει! Τους πεισμώνει ! Με τις σπουδαιοφανείς αναλύσεις και τις εξυπνακίστικες δημιουργικές του ασάφειες. Εδώ τρομάζει εμάς περισσότερο από τον Λαφαζάνη και τον Στρατούλη.  Γιατί αυτοί –είτε συμφωνούμε μαζί τους είτε όχι- ξέρουμε τι πρεσβεύουν. Και τα λεγόμενά τους-όσο μονότονα και νάναι- έχουν αρχή μέση και τέλος.

·         Έναν πολιτικό όμως, στο πλέον κρίσιμο για την χώρα υπουργείο που εκτός όσων «Ιδεών» (όπως ο ίδιος της αποκαλεί) για  τρόπους συμφωνίας Ελλάδας- κομισιόν  λέει(και) σε δημόσια ομιλία του  «δεν κάνουμε διαπραγμάτευση, διαπραγματευόμαστε για το δικαίωμά μας να διαπραγματευτούμε» ή «δεν συμβιβαστήκαμε ποτέ αλλά κάναμε συμβιβασμούς", ή λλο να συμβιβάζεσαι στο πλαίσιο μιας διαπραγμάτευσης και άλλο να καταλήγεις συμβιβασμένος"», δεν τον  καταλαβαίνεις. Επομένως πώς  να μη σε τρομάζουν τα ακαταλαβίστικά του; 

·         -Έλα, ντε , ήταν ανάγκη να γράψει ΤΩΡΑ την ωμέγα στιγμή κι άλλο άρθρο; Νομίζει ότι θα υποκλιθούν στο ...πολιτικό του κύρος;  συμφωνούν και τα υπόλοιπα ζωάκια .
·         Εμ ,  δεν μετέχει πάλι της ομάδας διαπραγμάτευσης που βρίσκεται από χθες στις Βρυξέλλες. Και το πρωί της Δευτέρας, στην κρίσιμη συνδιάσκεψη κορυφής  της Ευρώπης θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός. Να αφήσει την …δόξα για άλλους; πετάγεται ένα άλλο ζωάκι.


·         Πρίτς! Νάτος. Εκεί. Πάση θυσία  στην δημοσιά. Φάντης  …μπαστούνης  με τα όλα του! Με τα μαύρα του(ρούχα) και τις λάβρες-μαύρες  πολιτικές αμπελοφιλοσοφικο-σπουδαιοφανείς παλάβρες του.
 Λάβρες μας, γενικώς!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου